Praktische informatie

De slotdag van De Inktaap 2018 vindt plaats op 13 maart 2018.

 

Slotdag De Inktaap
Dinsdag 13 maart 2018
11.00 - 16.00 uur (deuren open vanaf 10.00 uur)
De Doelen, Kruisplein 40, 3012 CC Rotterdam

 

Neemt uw school deel aan De Inktaap en komt uw jury naar de slotdag? Ook dan is het noodzakelijk om uw komst tijdig aan ons door te geven. Voor de organisatie en indeling van de programma's is het van groot belang dat wij precies weten hoeveel personen er aanwezig zullen zijn. Ook als u niet komt, of met minder personen dan eerder doorgegeven, horen wij dit graag. Alvast veel dank! Aanmelden kan vóór 15 januari via dit formulier. Daarna worden aanmeldingen verwerkt op volgorde van ontvangst, zolang de capaciteit van de zalen toereikend is.

 

Om mee te nemen naar de slotdag:

  • -    Het is handig voor u en uw leerlingen om wat geld mee te nemen voor lunch en/of drankje. Natuurlijk mag iedereen ook zelf lunch meenemen.
  • -    Voor de workshops is het handig om schrijfgerei mee te nemen.
  • -    Neem voor handtekeningen van Alfred Birney, Martin Michael Driessen en Jeroen Olyslaegers hun boeken mee en al het andere waarop hun handtekening mag prijken! Zij zullen signeren in de lunchpauze en na afloop bij de boekenstand van Boekhandel Van Gennep.
     

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons mailen op inktaap@passionatebulkboek.nl of bellen naar 010 - 276 26 26. 

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer