Aanmeldformulier Cultuurkaarttegoed De Inktaap

Via dit formulier meldt u zich aan om met met het Cultuurkaarttegoed een jury aan te melden voor De Inktaap. Wilt u kaartjes kopen zonder Cultuurkaarttegoed? Ga dan naar de webshop.

Deelname kost € 12,50 per leerling (incl. btw) en is inclusief de drie e-books, gebruik van LitLab-lesmateriaal en toegang tot de slotdag op 14 februari 2023 in de Doelen, Rotterdam.

Na ontvangst verzoeken wij u om de e-mailadressen van deelnemers te verzamelen. Zodra deze gegevens door ons zijn ontvangen, krijgen alle juryleden en begeleiders de e-books digitaal toegestuurd – deze zullen per september verstrekt worden.

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een factuur van ons. Zodra u ons het definitieve aantal juryleden en begeleiders heeft doorgegeven, ontvangt u een aanvullende factuur. Indien blijkt dat u met minder leerlingen zult deelnemen, ontvangt u uiteraard een creditfactuur voor dit aantal. Per vijftien leerlingen kunnen er maximaal twee begeleiders kosteloos deelnemen, extra begeleiders worden in rekening gebracht.

Deel deze pagina: