Aanmelden Slotdag 13 maart

Op 13 maart 2018 vindt de slotdag van De Inktaap plaats, een feestelijke dag voor alle deelnemers aan het project en hun begeleiders. Het hoogtepunt van de dag is natuurlijk de prijsuitreiking, maar er staat nog veel meer op het programma. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er in de Doelen talkshows, voordrachten, debatten, colleges en workshops.

Komt uw jury naar de slotdag? Meld u dan vóór 15 januari aan via het formulier! Dit is van groot belang voor de organisatie van de dag omdat de grootte van de groepen en zalen er op wordt gebaseerd. Aanmeldingen na 15 januari 2018 worden op volgorde van binnenkomst behandeld, zo lang de capaciteit van de zalen toereikend is.

Slotdag De Inktaap
dinsdag 13 maart 2018
11.00-16.00 uur
De Doelen, Rotterdam

Deel deze pagina:

Nieuws