Leerlingen op het podium bij slotdag De Inktaap

Nog even en dan wordt De Inktaap 2020 uitgereikt aan de auteur van het boek met de meeste stemmen. De jury’s hebben de genomineerde boeken beoordeeld en besproken, juryrapporten geschreven en de eindscores doorgegeven.

Op 23 maart wordt de winnaar van De Inktaap bekendgemaakt op de feestelijke slotdag met debatten, workshops  en voordrachten van de genomineerde auteurs. Leerlingen kunnen dan ook het podium beklimmen om hun brandende vragen te stellen aan Rob van Essen, Nina Polak en Tommy Wieringa tijdens de talkshows. Daarnaast krijgen de aanwezige leerlingen de kans om te proefstuderen tijdens een gastcollege literatuurwetenschap van hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde Yra van Dijk.
De slotdag wordt muzikaal omlijst door optredens van Mevrouw Tamara en BOYBAND, de literaire boyband.

Deel deze pagina:

Nieuws