Digitale slotdag De Inktaap 2020

Op 19 juni wordt de winnaar van De Inktaap 2020 bekend gemaakt! Door de huidige maatregelen kon de slotdag niet plaatsvinden dit jaar, maar op dit moment werken wij hard aan een digitaal alternatief. Natuurlijk hebben we nog een aantal prijzen te vergeven, niet alleen aan de winnaar van De Inktaap, maar ook aan de winnaars van het Beste Juryrapport. Bovendien willen we alle juryleden de kans geven om alsnog hun brandende vragen te stellen aan Rob van Essen, Tommy Wieringa en Nina Polak.

In de week van 19 juni gaan we de diepte in met de genomineerde auteurs in een serie podcasts, waarbij jullie vragen centraal staan. Op vrijdag 19 juni vindt dan de ontknoping plaats: welk boek hebben jullie tot winnaar gekroond van De Inktaap 2020?

Meer informatie volgt per e-mail na de meivakantie.

Deel deze pagina:

Nieuws