Digitale slotdag De Inktaap 2020

Op maandag 15 juni wordt de winnaar van De Inktaap 2020 bekend gemaakt! Wordt het Rob van Essen, Nina Polak of Tommy Wieringa? De ontknoping van De Inktaap, waar dit jaar bijna 1.200 leerlingen aan deelnamen, vindt plaats in een podcastserie. De Inktaap Podcasts werden in gang gezet toen bleek dat de slotdag in maart niet plaats kon vinden vanwege coronamaatregelen. De podcastserie bestaat uit vier afleveringen: in de eerste drie worden de genomineerden elk geïnterviewd door Oscar Kocken én deelnemende scholieren. In de laatste aflevering wordt de winnaar onthuld!

Een muzikale noot zal dit jaar ook niet ontbreken, de podcastleader wordt namelijk verzorgd door de enige echte BOYBAND, de literaire boyband. Zij schreven speciaal voor De Inktaap het nummer Blijf winnen.

De Inktaap Podcasts zijn vanaf 15 juni te beluisteren op Spotify of via de podcastapp op je telefoon. Natuurlijk komt er ook een link te staan naar de podcasts op onze website.

Deel deze pagina:

Nieuws