De slotdag van de Inktaap gaat digitaal

Door de huidige maatregelen kon de slotdag van De Inktaap op 25 maart jongstleden niet plaatsvinden, maar op dit moment wordt hard gewerkt aan een innovatief, digitaal alternatief. Natuurlijk zijn er nog een aantal prijzen te vergeven. Niet alleen aan de winnaar van De Inktaap maar ook aan de leerlingen die hun schrijftalenten etaleerden voor de Prijs voor het Beste Juryrapport. Bovendien krijgen alle juryleden in de digitale omgeving alsnog de kans om hun brandende vragen te stellen aan de voor De Inktaap genomineerde Rob van Essen, Tommy Wieringa en Nina Polak.

In de week van 15 juni gaat de digitale Inktaap de diepte in met de genomineerde auteurs in een serie podcasts, waarbij vragen van de leerlingen centraal staan. In de laatste podcast volgt de ontknoping: Welk boek wordt tot winnaar gekroond van De Inktaap 2020?

Deel deze pagina:

Nieuws