De slotdag van De Inktaap 2021 gaat online door!

De Inktaap wordt ieder jaar afgesloten met een spetterende slotdag in De Doelen in Rotterdam. Maar gezien de ontwikkelingen rond COVID-19 is het geen goed idee om op 11 februari 2021 honderden jongeren samen te brengen op locatie. Daarom zijn we achter de schermen druk bezig met het vormgeven van een vervangend slotmoment.

In de afgelopen maanden heeft Passionate Bulkboek zich bekwaamd in het omtoveren van drukbezochte evenementen naar succesvolle online alternatieven. Met die kennis en kunde gaan we aan de slag om ook van de slotdag van De Inktaap 2021, die normaliter op 11 februari 2021 in De Doelen zou plaatsvinden, een onvergetelijke online belevenis te maken.

De slotdag gaat door, maar vindt deze editie digitaal plaats. Dit betekent dat:

  • We op 11 februari zorgen voor een live uitzending met de genomineerde auteurs, waarbij de deelnemers hun brandende vragen kunnen stellen. Deze livestream is vanuit school te bekijken en is natuurlijk ook naderhand terug te kijken. Ook de workshops die normaliter op de slotdag plaatsvinden zijn te volgen. De deelnemers kunnen uiteenlopende webinars bekijken met onderwerpen als creatief schrijven en instagram-poëzie. Kies er één, of volg ze allemaal!
  • De prijsuitreiking van De Inktaap 2021 vindt plaats in de livestream, evenals de uitreiking van de Prijs voor het Beste Juryrapport.

Rond 15 december zullen de precieze plannen bekend worden gemaakt. Tot dan wensen we alle juryleden en -begeleiders heel erg veel lees- en gespreksplezier toe!

Deel deze pagina:

Nieuws