Actief deelnemen aan de slotdag van De Inktaap?

Over iets meer dan een maand is het zover: dan wordt De Inktaap 2021 uitgereikt aan de auteur van het boek met de meeste stemmen. De jury’s hebben de genomineerde boeken gelezen, besproken en beoordeeld, en op dit moment worden er juryrapporten geschreven en eindscores doorgegeven.

Op 11 februari 2021 van 14.00 tot 15.00 uur vindt de digitale slotdag van De Inktaap plaats via een live uitzending op onze website. Hierin komen de drie genomineerde auteurs aan het woord, wordt de prijs voor het Beste Juryrapport uitgereikt en wordt natuurlijk bekendgemaakt welke titel De Inktaap 2021 wint. Een beperkt aantal juryleden krijgt de unieke kans om hun vragen te stellen aan Wessel te Gussinklo, Willemijn van Dijk en Sander Kollaard. Daarnaast is er plek voor drie juryleden om het uiteindelijke juryrapport voor te dragen. Opgeven hiervoor kan via: inktaap@passionatebulkboek.nl.

Deel deze pagina:

Nieuws