Het programma van de slotdag is bekend!

Het is 24 maart aanstaande zover! Dan zal de slotdag van De Inktaap plaatsvinden in De Doelen in Rotterdam. En als dat door de coronamaatregelen niet mogelijk is, maken we er  een digitaal literair feestje van. Want een literair feestje wordt het.

Dan kan ook niet anders met de toffe line-up die er qua workshopgevers, presentatoren en muzikale omlijsting aanwezig zullen zijn. Zo komt de nederpopsensatie WIES de aanwezigen verblijden met hun catchy hits, zullen er verschillende workshops zijn zoals een workshop ‘streepdichten’ van Elianne van Elderen en een recenseerworkshop van Alex van der Hulst. Ook zijn de genomineerde schrijvers Merijn de Boer en Oek de Jong aanwezig. En namens Jeroen Brouwers zal zijn biograaf – Lodewijk Verduin – er bij zijn. Een uitgelezen kans om interactief met taal en schrijven bezig te zijn. En om de auteurs (en biograaf Verduin) het hemd van het lijf te vragen over de drie genomineerde boeken. Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk het programma hier.

Met de klas aanwezig zijn bij de slotdag? Daarvoor hoeven docenten alleen maar het aanmeldformulier slotdag in te vullen voor 18 februari aanstaande. Aanwezig zijn bij de slotdag zit inbegrepen bij deelname aan De Inktaap, dus er zijn dan ook geen extra kosten aan verbonden. Een extra reden om snel het aanmeldformulier in te (laten) vullen!

 

Deel deze pagina:

Nieuws