De Inktaap gaat door als interactief dagvullend programma!

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van de slotdag van De Inktaap 2022 op 24 maart a.s.. Ondanks de versoepelde regels die tijdens de meest recente persconferentie zijn bekendgemaakt, stellen de huidige maatregelen ons voor grote uitdagingen. We hebben daarom besloten dat de slotdag op 24 maart a.s. binnen haar huidige programmering doorgaat als digitaal interactief evenement. Live door alle deelnemende leerlingen en begeleiders te volgen vanuit het klaslokaal. De dag start rond 11:00 uur en eindigt rond 16:00 uur met genoeg momenten om even weg te gaan van het scherm.  

Heeft u uw leerlingen al aangemeld voor de slotdag via het slotdag aanmeldformulier? Dan hoeft u niets te doen. Heeft u uw leerlingen nog niet aangemeld? Vul het aanmeldformulier dan gelieve nog even in voor 18 februari aanstaande. 

De komende weken zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de (digitale) slotdag; zowel qua inhoud als qua praktische informatie. We zoeken hiervoor ook in deze opzet nog steeds juryleden die graag vragen willen stellen aan de auteurs tijdens de talkshow, in debat willen met andere juryleden en de prijs willen uitreiken aan de winnaar. Is dit iets voor één van uw leerlingen? Stuur dan een berichtje naar inktaap@passionatebulkboek.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Deel deze pagina:

Nieuws